Welke artsen?

Hieronder een aantal artsen met wie wij samenwerken

We werken samen met gespecialiseerde artsen van verschillende klinieken.

Dr. Martha Wilcyns

Dr. Marta Wilczyńska – Staniul is een uitstekende specialist in plastische chirurgie. Zij houdt zich sinds 1999 bezig met plastische chirurgie. Zij heeft ervaring opgedaan in haar specialisatie en doet dat nog steeds in binnen- en buitenland.

Dr. Martha Wilczynska behandeld:
◊ gynaecomastie
◊ rimpels
◊ huidveranderingen
◊ tatoeages
◊ moedervlekken
◊ cosmetische afwijkingen
◊ overtollig lichaamsvet
◊ neusafwijkingen
◊ kleine borsten
◊ grote borsten
◊ uitgezakte borsten
◊ geen borsten na mastectomie
◊ flaporen
◊ hangende oogleden
◊ abdominale vervorming
◊ overtollige huid na intensief gewichtsverlies

Artsen
Artsen

Prof. Dr. Piotr Major

Prof. UJ Dr hab. med. Piotr Major is een uitstekende specialist op het gebied van bariatrie, laparoscopische en algemene chirurgie.

Hij is afgestudeerd aan de Faculteit Geneeskunde van het Collegim Medicum van de Jagiellonian Universiteit in Krakau (Polen). Sinds zijn studies is hij verbonden aan het 2e Departement Heelkunde van de Jagiellonian Universiteit. Sinds 2010 is hij gespecialiseerd in algemene chirurgie op de afdeling Endoscopische, Metabole Chirurgie en Weke delen Neoplasmen van het Universitair Ziekenhuis in Krakau. Auteur en medeauteur van talrijke wetenschappelijke artikelen in binnen- en buitenlandse medische tijdschriften. In 2014 verdedigde hij zijn proefschrift en behaalde de titel van doctor in de medische wetenschappen. 

Zijn interesses richten zich op minimaal invasieve chirurgische technieken en de chirurgische behandeling van morbide obesitas. Hij houdt zich ook bezig met endoscopische diagnostiek van het maagdarmkanaal en echodiagnostiek. Lid van de Vereniging van Poolse Chirurgen en IFSO (International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders).