Wat zijn de kosten

Het is tijd om het avontuur te beginnen!

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we pakketten aan inclusief verblijf, persoonlijke begeleiding en alle transfers! 
(Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen)

Haartransplantatie (tot 4500 grafts – FUE techniek)

€ 2.250,- inclusief 2 nachten hotel. 

Er zijn speciale tarieven voor studenten!

Haartransplantatie
Weight loss

Gastric sleeve

€ 5.950,- inclusief 3 nachten in de kliniek en 4 nachten hotel en Nederlandstalige begeleiding ter plaatse.

 

Plastische chirurgie

€ 1.400,- Ooglidcorrectie  
€ 3.900,- Facelift
€ 4.500,- Nek- en Facelift
€ 3.750,- Upper body lift 180 graden

Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden op cosmetisch gebied. Wil je verschillende behandelingen tegelijk ondergaan? Stuur een e-mail met je wensen en je ontvangt per omgaande een prijsopgave.

Plastische chirugie
Plastische chirurgie

Neuscorrectie

€ 2.400,- inclusief 1 nacht in de kliniek en 6 nachten hotel.

Weight loss

Voel je goed

Voel je weer jezelf en straal zelfverzekerdheid uit. 

Een kleine ingreep kan een wereld van verschil maken! Gun het jezelf en neem vandaag vrijblijvend contact op voor een informatiegesprek.

Wij zijn er om je het hele traject te begeleiden. We ontzorgen door ervoor te zorgen dat alles in het buitenland voor je is geregeld, inclusief transfers, hotels en begeleiding ter plaatse. 

 

Waarom Kliniek Buitenland

We hebben een ruime ervaring met buitenlandse klinieken en kennen alle mogelijkheden. Wij willen u helpen om u weer de beste versie van uzelf te laten zijn! 

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons.

Je twijfelt misschien nog of je nou wel of niet een operatie zal ondergaan. Via het contactformulier stel je je vraag en wij brengen je in contact met de juiste chirurg. Indien er nog vragen zijn dan nemen wij contact met jou op.
Binnen enkele werkdagen heb jij een online afspraak met jouw chirurg. Veelal zal het gesprek in het Engels worden gehouden. Als je het lastig vindt kan een van onze medewerkers bij het gesprek aanwezig zijn om te vertalen, waar nodig. 
Na de eerste online afspraak kan er nog een vervolggesprek worden ingepland. Dit hoor je tijdens de eerste afspraak. 
De chirurg zal je een eerlijk advies geven, wat past bij jouw lichaam, en je alle opties met je doornemen.
Als je alles helder hebt voor jezelf en de chirurg heeft alle nodige informatie, dan pas wordt er datum geprikt voor de operatie. 

Als je een behandeling wilt die niet hierboven staat beschreven dan adviseren we jouw vraag via het contactformulier te stellen. Wij zullen binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om jouw vraag door te nemen. Daarna zullen wij jouw vraag voorleggen aan de chirurg en spoedig bij je terugkomen voor het maken van de online afspraak, via Skype, MS Teams of Zoom.

Het beste is natuurlijk om deze vraag voor te leggen aan jouw eigen zorgverzekering. Dan kan je precies uitleggen waar je een vergoeding voor wilt.

Hier een korte opsomming naar zorgverzekeraars met de link naar “Vergoedingen voor niet-spoedeisende behandelingen in het buitenland”.

CZ  |  VGZ   |   ZilverenKruis   |  FBTO   |  Interpolis  

 

Via een online afspraak spreek je af met de chirurg wat er voor mogelijkheden voor jou beschikbaar zijn. Zijn alle mogelijkheden besproken dan wordt er een datum geprikt en zal je de eerste factuur ontvangen. De betaling gaat via de kliniek zelf met wie je contact hebt. 

Kliniek Buitenland zit daar niet tussen en zal hier ook niet in bemiddelen.

Natuurlijk mag je iemand meenemen. Het is juist goed om iemand naast je te hebben die je kan steunen. Geef het door aan de kliniek waar je wordt behandeld, dan kunnen zij ervoor zorgen dat jouw steun ook kan verblijven in het hotel.

Vanwege COVID-19 mag jouw partner niet naar binnen in de kliniek.

De aanhoudende maatregelen rondom COVID-19 wordt ook door Kliniek Buitenland strikt opgevolgd. Voor operaties in het buitenland mag je vliegen, mits je een PCR-test kan laten zien waarop je negatief getest bent. 

Alle richtlijnen rondom het vliegen naar het buitenland verwijzen we je graag naar de Rijksoverheid.