Plastische chirurgie

Zie je er ouder uit dan je je voelt?

 

Heb je last van een verslapte huid van je gezicht of nek? Krijg jij wel vaker de opmerking of je vermoeid bent? Heb je hangende oogleden waardoor je veel hoofdpijn ervaart? Dat kan je dit verhelpen door het kiezen van ooglidcorrectie, een facelift of een nekreconstructie. 

De huid en het onderliggende spier- en bindweefsel worden strakker getrokken bij een facelift. Zo krijg je de strakkere lijnen terug en je er weer op een natuurlijke manier uit komt te zien precies zoals jij je voelt. 

De plastisch chirurg kan tijdens uw consult (online) bepalen of de facelift bij u mogelijk is en of het door u gewenste resultaat bereikt kan worden. Tijdens deze afspraak kan de plastisch chirurg je foto’s van voor en na de correctie laten zien.

Plastische chirugie
Plastische chirurgie

Neuscorrectie

Een neuscorrectie (ofwel rhinoplastiek), zoals een neusverkleining is een veel voorkomende operatie. De plastisch chirurg kan de neus verkleinen, vergroten, de vorm van de neustip of neusrug veranderen, de ruimte tussen de neusgaten versmallen, de hoek tussen neus en bovenlip veranderen of het neusschot rechtzetten. Ook is het mogelijk een geboorteafwijking of de gevolgen van een ongeval te corrigeren. Daarnaast wordt de neuscorrectie soms toegepast om ademhalingsproblemen te verhelpen. Kortom: bij een neuscorrectie is veel mogelijk.

Overweegt u één van deze vormen van een neuscorrectie, zoals een neusverkleining?  Stel al je vragen aan de plastisch chirurg via een (online) consult.

Borstvergroting

Sommige vrouwen overwegen een borstvergroting omdat ze hun cupmaat niet overeen vinden komen met de rest van hun lichaam. Andere vrouwen merken dat hun lichaam erg veranderd is door de jaren of zelfs bijvoorbeeld na een zwangerschap of gewichtsverlies. 

Een borstvergroting kan die balans herstellen. Bij een borstoperatie kunnen je borsten niet alleen groter worden maar krijgen ze ook meer een natuurlijke stevige uitstraling. Een klein verschil dat net hét verschil kan maken, ook voor jou!

Plastische chirurgie
Nieuw leven