Haartransplantatie - werkwijze

FUE vs FUT techniek

Voor haartransplantaties worden er verschillende technieken gebruikt. De meest voorkomende leggen we hier aan je uit:
de FUE haartransplantatie en de FUT haartransplantatie. 

De haarstamcel transplantatie en FUE behandelingen vallen onder dezelfde noemer als de reguliere FUE en FUT haartransplantaties. De behandelingen zijn hetzelfde, alleen hebben sommige organisaties het een andere naam gegeven om zich hiermee te kunnen onderscheiden. Het verschil tussen een FUE en FUT techniek zit in de manier waarop de gezonde haarzakjes gewonnen worden. Bij de FUT techniek snijdt de chirurg een reep hoofdhuid weg, waaruit vervolgens de haarzakjes worden genomen. Bij de FUE techniek gebruiken de hairtechnicians een minuscule holle naald met verschillende diameters om de haarzakjes één voor één uit de hoofdhuid te nemen. 

Wil je liever een andere techniek bijvoorbeeld DHI-methode (Direct Hair Implantation) dat kan natuurlijk ook. Geef dit aan in het contactformulier. 


Haartransplantatie
Haartransplantatie

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 

De plaatsen waar de haarzakjes verwijderd werden genezen snel, binnen enkele dagen. De nieuwe getransplanteerde haarzakjes zullen uitvallen gedurende de eerste twee maanden, omwille van het zogenaamde ’trauma’. Deze groeien weer terug na een vier- à vijftal maanden. De getransplanteerde haren ontwikkelen verder gedurende 12 tot 14 maanden. Nadien zie je geen verschil meer met het haar dat er al was. Het volgt dan weer dezelfde groeicyclus. 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

We hebben een uitstekend pakket samengesteld voor maar 
€ 2.250,- (tot 4500 Grafts) en dit is inclusief Nederlands sprekende begeleiding, transfers en 2 nachten in een top hotel.

Je hebt me overtuigd! Wat moet ik nu doen?

Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op voor het ontvangen van jouw foto’s van je hoofd, van de voorkant, beide zijkanten, bovenop en de achterkant. 

Wij zorgen dat jouw foto’s bij de chirurg komt en hij zal kijken aan de hand van de foto’s wat het beste resultaat voor jou kan zijn. Zijn reactie krijg je al binnen 5 werkdagen. Daarna plannen we een gesprek ik met de chirurg. Dit gebeurt veelal in het Engels. Als je wilt kan een van onze medewerkers aansluiten voor de vertaling, waar nodig. Na het gesprek plannen jullie een datum voor de behandeling. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je vlucht te boeken!

Vanuit de kliniek wordt je opgehaald door een privéchauffeur naar je hotel, eerst inchecken! Na het inchecken staat de privéchauffeur al weer klaar voor de eerste afspraak bij de chirurg. Nog even de laatste punten doornemen en de behandeling kan starten. Ook na de behandeling staat de privéchauffeur al weer voor je klaar om naar je hotel te brengen. Na twee dagen ga je terug naar de kliniek voor een nacontrole en de eerste wasbeurt. Als alles in orde is, check je uit en ga je weer naar huis.

Haartransplantatie