Haartransplantatie

 

5 sterren kliniek
Sterren ziekenhuis, goede begeleiding, snel herstel, nagenoeg pijnloos en veilig.

 

Modernste behandelmethode in FUE en FUT techniek door de beste haarchirurgen.

Kaalheid is een keuze

Kaalheid is een keuze: dat hoor je steeds vaker. Maar klopt dat wel? Is kaalheid echt een keuze? Niet altijd vinden wij.

Kaalheid is een geschenk van je voorouders. En wat voor een geschenk…nou bedankt!

Er bestaan genoeg misverstanden over het ‘kaal’ worden. Het zou kunnen komen door het te vaak dragen van een pet, slechte voeding, stress en talloze andere externe factoren. Klopt dat wel? Soms klopt dat, maar 9 van de 10 keer is de oorzaak simpelweg erfelijk. Je genen bepalen dus in 90% van de gevallen of je kaal wordt of juist niet. Gelukkig zijn er wel oplossingen tegen kaalheid, zelfs als je genetisch bent ‘voorbestemd’ om je haren te verliezen!

man, portrait, adult

Wat kun je doen? Voordat je een haartransplantatie overweegt, is het verstandig om je huidige haren te behouden. Anders gezegd: de haaruitval stabiliseren en bestaande haren gezonder, dikker en sterker maken. Dat kan op verschillende manieren.
Te weten:
1. Gezond eten
2. Het kiezen van de juiste shampoo
3. Het gebruiken van supplementen met flexidil 

Het aantal producten dat op de markt verkrijgbaar is om haaruitval tegen te gaan is enorm. alle middelen zijn het slechts een aantal geregistreerde medicijnen die wetenschappelijk bewezen hebben uw haargroei te bevorderen. Geen medicijn, lotion, shampoo of poeder brengt haren op de kale hoofdhuid terug. Haargroeimiddelen kunnen de haaruitval remmen en in veel gevallen de haardos gezonder maken. 

Haartransplantatie

HAARTRANSPLANTATIE BIJ VOLDOENDE DONORHAAR

Start nooit zomaar in de wilde weg met het nemen van deze producten. Sommige van bovenstaande producten kunnen bijwerkingen veroorzaken. Laat je dus eerst goed voorlichten door een arts. Hij of zij kan bepalen wat u het beste kunt doen om haaruitval effectief te bestrijden. Een haartransplantatie is een effectieve manier om kalende plekken op te vullen. Het is mogelijk als er al enige vorm van kaalheid is en er voldoende haar is aan de achterkant en/of zijkant (donorgebied).

Conclusie: in veel gevallen is kaalheid een keuze. Met medicatie of een haartransplantatie is er vaak wat aan te doen!

Wat zijn de kosten?

Kies je voor een haartransplantatie dan moet alles ook goed geregeld zijn

We bieden een zeer  aantrekkelijk pakket, inclusief:
Behandeling door de beste artsen met jarenlange ervaring
Twee overnachtingen in een 4 of 5 sterren hotel
Privé chauffeur voor de transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v.
Privé chauffeur voor de transfer van het hotel naar de kliniek en v.v.  
– Begeleiding ter plaatse

De totale kosten voor dit volledig pakket zijn: € 2.250,-