Gewichtsverlies - wat is er mogelijk?

Gefeliciteerd naar de eerste stap naar een gezonder leven!

Voor een maagverkleining, zelfs zonder littekens, hebben wij contact met de beste klinieken met de beste chirurgen in Polen of Turkije. 

Zonder lange wachtlijsten en tegen een scherp tarief in een compleet pakket! Het enigste wat jij nog hoeft te doen is je vlucht te boeken! De kliniek zorgt voor de transfer, hotel en je privéchauffeur die je naar de kliniek brengt.

Weight loss

Wat is er mogelijk?

Een Gastric sleeve is een gewichtsverliesoperatie waarbij de capaciteit van je maag wordt verkleind. Bij de ingreep wordt een aanzienlijk deel van de bestaande maag (ongeveer 75-80%) verwijderd om de vulcapaciteit te verminderen. De veranderde maag is aanzienlijk kleiner en banaanvormig, vandaar de naam “sleeve”.

Gewichtsverlies

Gastric bypass is een bariatrische chirurgie en maagveranderende procedure die u helpt effectief gewicht te verliezen. Deze ingreep is bedoeld om u te helpen minder voedsel te consumeren door de maag in een klein zakje te verdelen en de dunne darm te herschikken. Dit zakje is rechtstreeks verbonden met uw dunne darm, waardoor de absorptie en de spijsvertering worden versneld.

Gewichtsverlies

Mini Gastric bypass – ofwel een anastomose gastric bypass (OAGB) genoemd.
Mini gastric bypass, of anastomose gastric bypass, is een chirurgische methode voor de behandeling van zwaarlijvigheid. Ze wordt uitgevoerd bij zwaarlijvige patiënten met een BMI van meer dan 40. 
Als je een BMI van 30 of hoger hebt en lijdt aan aan obesitas gerelateerde aandoeningen zoals hypertensie, ernstige slaapapneu of diabetes type 2, dan kan je ook in aanmerking komen voor deze procedure. Om te weten te komen wat de beste behandeling voor gewichtsverlies voor je is, moet je een ervaren bariatrisch chirurg raadplegen.

Gewichtsverlies

Wie gingen jou voor?

Wij gaan jou helpen!

Neuscorrectie

Wat gaan we nu doen?

Vul het contactformulier en en nemen spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak met de chirurg. Samen gaan op deze reis, naar een nieuw leven!

Als je de chirurg hebt gesproken, via Skype of telefonisch, ga je je voorbereiden met alle adviezen die je van de arts hebt gekregen.

Pas als alles helder is voor jou gaan we op reis.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag via het contactformulier.

Obesitaschirurgie, ook bekend als gewichtsverlies chirurgie, is een zeer effectieve manier voor mensen die ernstig zwaarlijvig zijn om gewicht te verliezen en de controle over hun leven te nemen. Het is geschikt voor mensen met een Body Mass Index (BMI) van 35-50 die alle andere manieren van gewichtsverlies zonder succes hebben geprobeerd. De beschikbare procedures vallen in twee categorieën: die welke de grootte van de maag verminderen of de hoeveelheid die het kan bevatten, en die welke de grootte van de maag verminderen en een deel van het spijsverteringsstelsel omzeilen, zodat er minder calorieën worden geabsorbeerd uit het ingenomen voedsel. Populaire soorten obesitas chirurgie omvatten maagballon, maagband, gastric sleeve en gastrisch bypass. Met een hoogwaardige behandeling beschikbaar tegen zeer concurrerende prijzen, wordt reizen naar het buitenland voor obesitaschirurgie een steeds populairdere keuze. Veel klinieken in Polen en Turkije zijn gespecialiseerd in de behandeling van buitenlandse patiënten.

Je moet rekening houden met de praktische aspecten, van het omgaan met een lange vlucht, zowel als iemand met overgewicht die naar het buitenland vliegt als na een buikoperatie die terugvliegt. Je moet ook bedenken hoe gemakkelijk het zal zijn om terug te keren voor verdere behandeling, zoals het verwijderen of aanpassen van de overtollig vel.

Je kan er al om een aantal redenen voor kiezen om naar het buitenland te reizen voor uw medische ingreep. Maar waarom?

Lagere kosten – behandelingen in het buitenland zijn vaak te vinden tegen een fractie van de prijs in Nederland.

Gebrek aan ziektekostenverzekering – medisch toerisme biedt een betaalbaar alternatief voor dure particuliere ziektekosten en stijgende premies voor particuliere ziektekostenverzekeringen.

Geen wachttijden – zelfs met een verwijsbrief van de huisarts, zijn er nog steeds lange wachtlijsten, soms tot wel 18 weken, maar door te reizen kan je aanzienlijk sneller worden behandeld.

Nieuwe behandelingen – sommige bestemmingen voor medisch toerisme bieden behandelingen aan die thuis mogelijk niet beschikbaar of toegankelijk zijn.

Specialistische diensten – veel bestemmingen voor medisch toerisme zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, zoals gewichtsverliesoperaties, tandheelkunde of cosmetische chirurgie.

Er zijn een aantal factoren waarmee je rekening moet houden voordat je kiest voor medische behandeling in het buitenland, maar voor veel mensen is het een eenvoudige en zeer effectieve manier om de behandeling te krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben, tegen een betaalbare prijs. Bovendien kan je voor een koopje een geweldige ervaring en een onvergetelijke vakantie beleven.

Voor een behandeling in Nederland zit je al snel aan de € 10.000,-. Vergeet niet dat je hier dan meer dan 12 maanden voor zou moeten wachten. Bij onze klinieken in Polen of Turkije wordt je al binnen 3 tot 6 weken al geholpen.

Vanaf € 5.950,- inclusief 3 nachten ziekenhuis en 4 nachten hotel, transfers en Nederlandstalige begeleiding ter plaatse.

Met de chirurg bespreek de de details en de uiteindelijke prijs.