Gewichtsverlies

Ik ben klaar met dik zijn!

Niet iedereen die teveel eet, heeft obesitas. En niet iedereen die gezondheidsproblemen heeft, heeft ook obesitas. Maar wat is obesitas dan wel? Sinds 1998 omschrijft men dit als een chronische ziekte, waarbij overmatig et zicht opstapelt in het lichaam. Dit kan leiden tot gezondheidsrisico’s. Wie obesitas heeft, heeft doorgaans last van verschillende klachten. Het teveel aan vet leidt vaak tot een gebrek aan energie. Dit alles zorgt ervoor dat mensen met obesitas graag iets willen doen aan deze ziekte.

Stom dieet!

Ben jij ook klaar met diëten, dat eigenlijk toch niet werkt? Je worstelt met je gevoel en je gewenste resultaat blijft maar uit. 

Wanneer je een operatie aan je maagdarmstelsel ondergaat dan helpt dit om af te vallen. Gemiddeld valt u na zo’n operatie meer dan 30% van uw totale gewicht af. Dit komt omdat u door de operatie een kleinere maag heeft en daardoor ook minder honger ervaart en dus sneller afvalt.

Weight loss

Wil je weten of je aan obesitas leidt dan wordt dit berekend via Body Mass Index (BMI).

Met de BMI kan de verhouding tussen de lengte en het gewicht van een persoon worden berekend. Deze berekening geeft
een goede indicatie of er sprake is van (ernstig) overgewicht. Klik hier om jouw BMI te laten berekenen.

Hoe reken je jouw BMI zelf uit: 
Je rekent dit uit door je gewicht in kilo’s te delen door het kwadraat van je lichaamslengte in meters. Bijvoorbeeld: je weegt 80 kilo en je bent 1,70 lang. Dan wordt de berekening: 80 / (1,70 x 1,70) = 23,5. Volgens het onderstaande tabel heeft de persoon in het voorbeeld geen overgewicht.

In de tabel hieronder staan de zogenoemde ‘afkapwaarden’ voor volwassenen vanaf 18 jaar, met daarnaast een uitleg over de ernst van het (over)gewicht.

18,5 of minder         
Pas op je hebt ondergewicht. Probeer wat aan te komen of in ieder geval niet af te vallen. Neem eventueel contact op met uw huisarts.

18,5–25                      
Gefeliciteerd, je hebt een gezond gewicht!

25–30                         
Je hebt overgewicht. Probeer wat af te vallen of in ieder geval niet aan te komen.

30–40                         
Je hebt obesitas. Dit betekent dat je last kunt hebben van gezondheidsklachten door je overgewicht.

40 of meer               
Je hebt morbide obesitas, ook wel ernstig overgewicht. Je hebt zeer waarschijnlijk last van gezondheidsproblemen door je overgewicht.  

Gastric Sleeve

Strakker lijf?

Nog even en dan is de winter voorbij. Het wordt straks weer lente en ook weer zomer. Zie jij jezelf al in badkleding? Dan wil jij toch ook een strakker lijf? Daar kunnen wij jou bij helpen

Voor een maagverkleining zonder littekens hebben wij contact met de beste klinieken met en de beste chirurgen in Polen of Turkije

Zonder lange wachtlijsten en tegen een scherp tarief in een compleet pakket! Het enige wat jij nog hoeft te doen is je vlucht te boeken! Wij zorgen voor de transfer, hotel en je privéchauffeur naar de kliniek.

de oplossing

De chirurgen van de beste klinieken hebben voor jou de oplossing.

♦ Gastric Sleeve operatie met vijf kleine insicies

♦ Gastric Sleeve via je slokdarm, zonder littekens

♦ Gastric Bypass

♦ Mini Gastric Bypass

Prijs is, nader te bepalen*, vanaf € 5.950,-

* In overleg met jouw chirurg (via een online afspraak) worden de mogelijkheden besproken en daarbij een preciezere prijs.

Weight loss