Mogelijkheden

Plastische chirurgie

Tevredenheid met je eigen uiterlijk uit zich in een goed humeur, zelfvertrouwen, veiligheid, glimlach… we zijn gewoon gelukkiger. Het kan ook een positief effect hebben op het gevoel van eigenwaarde en zelfs op de geestelijke gezondheid. 

Aan de andere kant kan een gebrek aan tevredenheid over je uiterlijk een negatieve invloed hebben op je persoonlijke, sociale en zakelijke leven. De bron van ontevredenheid kan verschillende oorzaken hebben in de vorm van verwondingen, geboorteafwijkingen of gewoon andere details van het gezicht of lichaam die we niet mooi vinden of niet accepteren. Plastische chirurgie kan hier verandering in brengen en u zich beter laten voelen in uw eigen lichaam.

Daarom zeggen wij dan ook ‘Look good, be happy’

Plastische chirurgie

Haartransplantatie

Haartransplantatie behandelingen worden steeds vaker uitgevoerd. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Wil je niet op een lange wachtlijst komen maar snel geholpen worden dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer het mogelijk is om een haartransplantatie uit te voeren, is het voor mensen met haaruitval een prachtige, natuurlijke oplossing. Het resultaat is permanent en daardoor is na de behandeling de oude haarlijn, kruin of wenkbrauw blijvend hersteld. Tegelijkertijd blijft het een medische ingreep en is het belangrijk om goed onderzoek te doen, voordat u een dergelijke behandeling ondergaat.

Bij Clinic Support kan je daarom gratis en vrijblijvend een (telefonische) afspraak inplannen om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Via onze website proberen wij jou op de hoogte te brengen van de voor- en nadelen van een haartransplantatie. 

Chirurgie in gewichtsverlies

De prevalentie van zwaarlijvigheid is de laatste tien jaar sterk toegenomen. Met een geschatte 13% van de volwassen wereldbevolking die aan deze aandoening lijd. De mensen beginnen in te zien dat de gevolgen van overgewicht verder gaan dan cosmetica en dat zwaarlijvigheid een gezondheidsrisico is geworden. Daarom zoeken veel mensen nu in het buitenland naar chirurgie voor gewichtsverlies.

Van al deze methoden blijft bariatrische chirurgie, ook bekend als chirurgie voor gewichtsverlies, de meest effectieve. Bariatrische chirurgie is een verzamelnaam voor verschillende chirurgische procedures voor gewichtsverlies waarbij het spijsverteringsstelsel, d.w.z. de maag en de darmen, wordt gewijzigd om zwaarlijvigheid en andere verwante ziekten te behandelen.